Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Oh dear, how much did you pay for Qualco?

«Από τη μύγα, ξύγκι» ετοιμάζεται να βγάλει η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας καθώς ημέρα με την ημέρα η κατάσταση δυσκολεύει. Ηδη στην κορυφή της τράπεζας έχουν αρχίσει να αρπάζονται για το ποιες θυγατρικές θα πρέπει να πωληθούν, ποιες να διατηρηθούν και από που πρέπει να εξοικονομηθούν κονδύλια.

Εμείς εδώ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχουμε μια πρόταση για τους συναδέλφους στην ATE Bank: Γιατί δεν ψάχνουν να βρουν πόσα πλήρωσαν (ή / και πληρώνουν) για το σύστημα διαχείρισης οφειλών / οφειλετών της Qualco το οποίο ούτως ή άλλως δε δουλεύει πλήρως; Η εταιρεία των δύο καλών παιδιών από το Κολλέγιο και των δύο καλών κυρίων από τη Singular έχει εγκαταστήσει το σύστημά της όχι μόνο στο T.T., αλλά και στην Αγροτική και στην Εθνική.

Ο δικτυακός τόπος της Qualco (www.qualco.gr) είναι μόνο στα Αγγλικά και αυτό δεν είναι κακό. Οι άνθρωποι απευθύνονται στην ...παγκόσμια αγορά. Τι σημασία έχει το γεγονός πως πήραν δουλειές μόνο, μέσω γνωριμιών από το Κολλέγιο (δεν είναι κακό, γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι...), στην Αθήνα;

Το πρόβλημα είναι πως και το σύστημα που εγκατέστησαν στην Αγροτική Τράπεζα είναι ακόμα στα Αγγλικά! Και επειδή η Αγροτική έχει υποκαταστήματα και στην τελευταία κωμόπολη της ελληνικής περιφέρειας δε μπορείς να περιμένεις γνώση Αγγλικών από τους υπαλλήλους. Τώρα τι κάνουν το σύστημα για το οποίο πλήρωσε η προηγούμενη διοίκηση δεν ξέρουμε...

Το ...κορυφαίο σύστημα Qualco Collections, που εγκαταστάθηκε με αγγλικό interface στην Αγροτική απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά. Μέχρι πρόσφατα, πάντως,, αν ρωτούσατε στην Εθνική Τράπεζα, που είχε επίσης την ατυχία να το εγκαταστήσει, δεν θα σας έλεγαν και τα καλύτερα λόγια. Ειδικά για το περίφημο “Agency Integration Module”. Αλλά γι’ αυτό θα τα ξαναπούμε σύντομα. Μέχρι τότε προσπαθήστε περισσότερο με το Qualco Collections, Που θα πάει! Θα δουλέψει! Γιατί διαφορετικά θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το αστείο σύμφωνα με το οποίο είναι «η χαρά το κακοπληρωτή δανειολήπτη».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου